Kommende infomøder i Torup d. 8. august 2020 og i København d. 26. august 2020

2. august 2020

Er du interesseret i at høre mere om Hvidelandsprojektet – den nye bæredygtige bydel i landsbyen Torup så kom til informationsmøde.

Næste infomøde afholdes i Torup den 8. august kl. 10-12. Mødet foregår på Hvidelandsgården, Sverkilstrupvejen 19.

Vi holder også infomøde i København den 26. august. Mødet foregår i Fælleskassens lokaler på Frederiksberg, Bernhard Bangs Alle 27, 2000 Frederiksberg.  Kl 18:30 til 20:00

Fælleshuset er i gang og salget af grunde i fællesskabet starter nu. Mød nybyggere (medlemmer af Foreningen Hvideland) og repræsentanter fra Torupfonden.

Tilmelding nødvendigt: hvidelandsforeningen@gmail.com, torupfonden@gmail.com eller skriv til Peter på 29890813

Send en mail til hvidelandsforeningen@gmail.com, hvis du vil kontaktes før kommende infomøder.

Kun A-medlemmer af Foreningen Hvideland kan købe grund og får tilbudt købsoption. Hvis du vil være A-medlem, betaler du 5000 kr i indmeldelsesgebyr og 600 kr pr. år. Som I-medlem betaler du ikke noget indskud, dog 300 kr i årligt medlemsskab. Både A-medlemmer og I-medlemmer kan deltage på foreningens medlemsmøder, men kun A-medlemmer har stemmeret, når der skal træffes beslutninger.

Normalt holder foreningen medlemsmøder ca. en gang om måneden. Typisk den første søndag i måneden. De foregår i stuehuset på Hvidelandsgården, som er Foreningen Hvidelands kommende fælleshus. 

Indmeldelsesblanket juni 2020

Læs Foreningen Hvidelands værdigrundlag og bliv klogere på de værdier, foreningen drives på samt visionerne for Hvideland som et bæredygtigt bofællesskab.

Værdigrundlag Foreningen Hvideland

Vedtægter for Foreningen Hvideland 26.2.19

Referater medlemsmøder og generalforsamling 2020

EXIT CORONA:

EXIT CORONA:

Da vi nu er ved at være igennem corona-krisen, har vi genoptaget informationsmøder omkring...

læs mere