EXIT CORONA:

30. maj 2020

Da vi nu er ved at være igennem corona-krisen, har vi genoptaget informationsmøder omkring Hvidelandsprojektet. Den tidligere ejer er flyttet ud af stuehuset 1. maj, men har stadig lejet fårefoldene og en lade frem til november, så der er fortsat liv omkring gården.

Fra 1. juli lejes stuehuset ud til Foreningen Hvideland til brug for midlertidigt fælleshus. Derudover bliver stuehuset midlertidig bolig for kommende husbyggere.

Vi er så småt i gang med informationsmøder i et samarbejde mellem Torupfonden og Foreningen Hvideland. Det første holdt vi 24. maj i stuehuset på Hvidelandsgården (se billede ovenfor). Det næste holdes 2. pinsedag samme sted fra 10-11.30.

Samme dag starter vi salg af optioner til A-medlemmer af Foreningen Hvideland.

Vi starter salg af byggegrunde i løbet af sommeren.

Byggemodning starter i efteråret eller allersenest foråret 2021

Onsdag d. 17. juni 18-20 holdes der infomøde i Fælleskassens lokaler: Bernhard Bangs Allé 27, på Frederiksberg.

For nærmere oplysning om infomøderne henvises til Foreningen Hvidelands facebookside:

Infomøde på Hvideland

Så er der nyt infomøde om det grønne fællesskab på Hvideland.2. pinsedag den 1. juni 2020 fra kl 10:00 til 11:30Kom og høre mere om muligheden for at blive en del af det bæredygtige fællesskab Hvideland i Torup. Infomøde på Hvidelandsgården fra kl. 10:00 til 11:30 På grund af Coronasituationen vil mødet foregår i grupper, og tilmelding er derfor påkrævet. Det kan ske pr. sms på 23709212 eller på mail: Hvidelandsforeningen@gmail.comDu er velkommen til at blive hængende og møde medlemmer og være del af en arbejds- og hyggedag på gården.Mer information om projektet på www.hvideland.com

Slået op af Hvideland – et bæredygtigt fællesskab i Mandag den 25. maj 2020

Tilmelding kan ske til:

hvidelandsforeningen@gmail.com

Se i øvrigt også:
www.hvideland.com